duminică, 6 februarie 2011

Te iubesc ...

Aceste doua cuvinte sunt niste cuvinte care in ziua de azi , le auzi foarte rar in randul tineretului , dar si in randul adultilor . Sunt doua cuvinte cu o semnificatie foarte mare . In ziua de azi putini se pot lauda cu aceste cuvinte . Lumea de astazi este o lume cruda fara sentimente , in care fetele se "combina" cu baieti "bunoci" si cu portofelu gros , iar baietii se "combina" cu fete pentru ca sunt "bune" si pentru ca au poze indecente pe anumite site-uri de socializare , sunt si exceptii de la aceste ganduri si idei cotidiene . Unde sunt vremurile cand aceste "combinatii" se intamplau din cauza unui sentiment de afectiune dintre cele doua persoane ? Va spune eu ca nu mai sunt , cel putin nu asa multe ...
"Ce is io fraier/a sa spun "Te iubesc" ?"
Este o intrebare care multi dintre tinerii din ziua de azi si-o adreseaza intr-un monolog interior . De ce ? Trebie sa fi fraier/a ca sa spui te iubesc ? Nu . Trebuie sa spui "Te iubesc" pentru ca sa iti exprimi un sentiment profund fata de persoana iubita , mama , sora , frate , bunici sau oricine altcineva pentru care ai un sentiment puternic , daca refuzi sa spui "Te iubesc" inseamna ca nu ai sentimente . Inseamna ca esti un om fara suflet . Inseamnca ca nu ai trait ... Poti spune "Te iubesc" oricui , pentru ca acel "Te iubesc" nu este special creeat numa pentru ai spune unei persoane iubite . "Te iubesc"-ul este creeat pentru a-ti exprima un sentiment puternic cum am mentionat si mai sus . Deci "Te iubesc"-ul ar trebui introdus din nou in vocabularul fiecarui om din aceasta lume .
"Cand trebuie sa spui "Te iubesc" ?"
Dupa parerea mea , "Te iubesc" se poate spune atunci cand sentimentul pe care il stimti pentru o anumita persoana este cel mai puternic , cel mai vast , ajuns pe culmile cele mai mari , atunci cand simti ca viata nu are rost fara acea persoana , atunci cand simti ca ai fi in stare sa sacrifici totul pentru acea persoana , atunci cand acea persoana este alaturi de tine si simti ca nimic nu va poate despartii , atunci este momentul sa spui "Te iubesc!" .

2 comentarii:

  1. dar stii ca multi il mai spun si in prostie ? multi il irosesc il spun doar asa ca sa fie spus fara sa se gandeasca daca chiar ii adevarat ceea ce spun sau nu.

    RăspundețiȘtergere