sâmbătă, 5 februarie 2011

Iubirea ...

Iubirea ... In ziua de azi este un sentiment de care putini stiu sa se bucure ... Multi cred ca in ziua de azi iubirea nu mai exista , ca este doar un mit , o legenta , un basm cu final fericit , dar acei oameni nu au simtit nici o data iubirea care insinueaza asa ceva . Eu cred ca iubirea inca mai exista . Unii trebuie sa o descopere , altii chiar au descoperit-o si se bucura in totaliate de ea sau altii sufera din cauza ei .
Pentru mine iubirea a avut si momente placute si momente mai putin placute , dar nu am incetat nici o data sa cred in ea , si nu am sa incetez sa cred nici o data .
Multi oameni cred ca iubirea se poate simtii doar intr-un cuplu , dar cred cresit . Iubirea se poade primii si darui in multe moduri . Iubirea de familie de exemplu , este acea iubire care o simti si o dai in caminul tau propriu , in coltisorul tau de rai numit "acasa" . Iubirea de prieteni , pentru cei care se bucura de acest lucru frumos , inseamna sa-ti iubesti prietenii asa cum sant , sa nu incerci sai schimbi sa si fi alaturi de ei pentru ca , la randul lor , ei vor fi alaturi de tine .
Sunt multe alte feluri de iubiri , pe care fiecare om si le creeaza singur pentru ca el sa se simt bine ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu